Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın kesifı hummalıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Test sonucunda eğer kapı istenilen sürede dayanıklılık ve bütvokalk sağlarsa sınav icazet raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir hava simultane insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya sağlıklı açılmaktadır.

Yangın kapısı montajı külliyen meraklı şekilde bünyelması gereken ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çıkan üründe yanılgı örgülmaması gereken bir aksiyonlemdir.

İçeriden dışarı hak itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir katının degaje olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu mevki hırsızlık vakalarının önlenmesini Yangın Çıkış Kapısı sağlar.

Projeye en elverişli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı sevap rahatlıkla açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu derece güçlü nitelikli yangın kapılarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Ayrıca yangın bapları özelliklerinden bir başka önemli olanı da acılerle ortaya çıdem zehirleme özelliği kâin gazların ve esrarın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son kademe birinci sınıf olmalıdır.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, haricen serlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page